17 weeks gender scan

Doc kata still tak Nampak gender tu selalunya perempuan ke? Sbb baca mostly 16 weeks dah nampak kalau boy

5 Balas

1st baby scan 2x je. 1dekat kk masa 28w mcm tu doctor ckp boy. kemudian scan dkt swasta doctor confirm boy. keluar boy. mcm sy 2nd baby masa scan 20w nmpk gender girl. tapi doctor ckp belom betul2 confirm nnt scan lain. masa 24@25w ada scan doctor confirm kan girl dan masa details scan pon doctor scan confirm girl. dan baby keluar girl.

masa saya scan 20w klau boy memang betul nampak dia punya ternaik selepastu scan lagi sekali 26w memang boy cuba scan lagi 20w dekat klinik swasta buat sekali detail scan

klu payah nk nmpk usually girl. ni pengalaman sy la. scan kk xnmpk gender, scan klinik swasta xnmpk gender. last2 klinik swasta khas gynae baru nmpk.

depends jgk sis. anak sye 19weeks bru nmpk gender. tu pun buat details scan kt sono nmpk boy. kt kk 3org doktor ckp girl. last2 mmg kluar boy haha..

sya ank first 16mggu dh nmpak ,ank yg kedua ni 37mggu bru nmpak