Scan gender baby

17 weeks ada yg scan dah nampak jantina baby tak?

9 Balas

Saya 17weeks 1 day dah dapat tengok jantina .. kalau baby bagi kerjasama , terus nampak dah .. kawan saya baru 15 weeks dh nampak .. boleh je nak g scan dah .. mana tau rezeki time tu baby awak tunjuk 😍

sy 15weeks dh nmpak baby boy hehe.. igt nk scan sja2 ja tgok perkembangan baby time tu, skli doc tnjuk bebird dia, tp kcik je😂.. dh lahir pun dia skrg ni

17w awal sngt sis.. saya pn 17w.. rsa tk sabar nk thu jantina kn.. heheh excited nk beli brng² .. tpi sya nk tnggu 20w bru nk scan detail trus

Saya pon 17 weeks still belum scan gender lagi, klinik kk kata 20 weeks ke atas inshaAllah gender boleh nampak dah

ikut jugak dkt ibu. mcm saya 16week dah nmpk jantina. mmg rezeki sgt sb dia kangkang heheh.

saya pon 17week scan jantina.. alhamdulillah dah nampak..

sy scan gender 16w dah nampak. baby bagi kerjasama

tunggu 20w

xpasti