Assalamualaikum selamat mlam...saya nak tanya sapa2 dalam ni 15 minggu dah rasa ada gerakan baby

Sbb td ada bentuk baby pusing 🥺🥺🥺

18 Balas

ank no3..sy mse 12week rsa mcm grak2 tp mcm tggelam tmbul mcm tu jer.. kdg sy pkir mgkin psaan sy tp brlaku byk kli jgk laa.. mgkin btol mnimbul sbb dh byk kli kn.. sy pon plik sbb kndungan sblom 20mggu ke atas baru rsa.. mcm kndungan sblom ske mnmbul mse wktu sbuh.. yg ni x,dia tmbul ikt suka dia jer wktu mne.dan klau kndungan sblom ni,morning sickness kuat wktu pg.tp yg ni lain plak.. wktu bgn tu xde rse apa.. lpr pon x.