BAYI BELUM BERPUSING

hi mommies..nak tanya,,normal ke 28w kepala baby masih d atas? Bila tgk TAP 28w sptutnya kepala bayi dah ke bawah..risau pula Doktor kata kena follow up balik 32w,,harap masa tu baby dah pusing.. Sy risau baby songsang 🥺🥺🥺

3 Balas

bby btol2 msuk laluan at 36w. tu pon die bergerak2 lgi dkt ats nnti. 32w kalau kepala dia dkt bwh pon, die tetap boleh pusing atas balik. sbb dia bergerak2 kt dlm tu. x perlu risau.

Sy pun 28w scan kepala belum ke bwh, doktor kata 36w repeat scan if still kepala belum ke bwh doktor akan bgi surat refer hospital

Banyak lagi masa tu, tenang² dulu sis