Assalamualaikum selamat mlam...saya nak tanya sapa2 dalam ni 15 minggu dah rasa ada gerakan baby

Sbb td ada bentuk baby pusing 🥺🥺🥺

18 Balas

sy 19w dah dpt rasa seperti butterflies in my stomach saja, baby bump belum kelihatan masa ni.

macam mana bentuk baby pusing tu sis? baby kecik lagi. baby bump pun tak jelas lagi.

2y ago

menyiku tu laa power sgt rasa dia 😌 menendang dpt lagi trima .. skali dia menyiku menahan skit rupa mcm apa je😂

sy 15wek 2hari belum rasa apa2 gerakan bby..msih menunggu hehe

sy 15w pon dah rasa..tp rasa mcm org jentik jer..

waslm.. Saya xrasa apa2 lagi.. 18mgu da 😆..

Saya bru 7minggu kecik lagi

Siap pusing lagi tu😄😅

sy 14w dh rsa gerak bby...