Maaf agak sensitif sikit

Saye ade ternampak suami tengok porn tapi die tak tahu yang saye tahu die tengok bende tu. Saye dah sebulan tak bersama suami. Saye nak bersama tapi malu nak ajak atau cakap dengan die sebab kami baru je berkahwin tak sampai setahun dan saye pun tengah pregnant 28 week. Perlu ke saye cakap dengan die yang saye tahu die tengok porn ?

29 Balas

mostly tu lah penyakit lelaki,saya pun berapa kali kantoi.. setiap kali kantoi memang hancur fon dia saya buat..nafsu pun boleh hilang ngn dia,sebab yg dia tengok org lain,yg kita ni bukan puas sangat pun dapat layanan mcm apa dia tengok.. hahaha...tapi lama2 try slow talk walaupun hati sakit,lagi2 klu dah ada anak perempuan ni, eloklah tinggal hobi tu... and saya try alternatif lain hilang kn malu sikit,tanya dia suka kita buat macam mana,sis kena open sikit dengan suami bg dia enjoy, contoh sis gtau lah dia sis suka dia buat macam mana,and sis tanya pula,dia suka MCM mana bg dia puas🫢🫢 InshaAllah intimate part dengan suami makin ok nanti