Maaf agak sensitif sikit

Saye ade ternampak suami tengok porn tapi die tak tahu yang saye tahu die tengok bende tu. Saye dah sebulan tak bersama suami. Saye nak bersama tapi malu nak ajak atau cakap dengan die sebab kami baru je berkahwin tak sampai setahun dan saye pun tengah pregnant 28 week. Perlu ke saye cakap dengan die yang saye tahu die tengok porn ?

29 Balas

saya pun pernah sb check kt google hstory dia .ada porn .sy ngamuk dia tk nak mngaku .sy tk lyan dia sjak mngndung smpai beranak bukan sngja .sb tk lrat .skrg pelan2 juga la melayan nya .tp smpai skrg da prsaan curiga tu

jgn la malu2 sis... suami sendiri. Mmg lumrah kan kita nk bermanja2 nak bergurau senda, bermesra2. Redah saja.... open talk saja... share everything termasuk la psal tahu tgok porn tu. Percayalah hidup lg tenang dan bahagia...~

bahaya jgn smpai ketagih..suami boleh hilang nafsu utk bersama sbb die lbh bernafsu dgn porn (main sendiri) bila bersama die takkn dpt kepuasan and biasanya adik die ssh nak naik..sebelum terlambat baik tegur

jgn mlu sis.. kdang pnca dr kite gak xlyan dia.. dlu sy mcm tu jgak. skrg dah pndai main pranan.. goodluck.. kdang suami tkot sbb kite preg.. tp dia xtwu nafsu preg nie lg gnas.. hiks.

kalau korang risaukan kandungan. cuba laa buat pakai tangan jee 😂 dia tgk porn dia guna tgn dia sendiri. lps nii you tolong laa pakai tgn you sendiri, xpyh tgk porn tgk you je.

xpayah sis malu Minta je saya slalu Minta tapi jarang dibaginya 😅 ,saya ngandung ke tak Sama je suka Minta .

sya ngan laki pn x dh lama x bersama SJK ngandung..skng dh 27 week..sbb first baby... jd msng2 x berani... 🤭🤭🤭...

5mo ago

lagi sarat lagi la digalakkan untuk bersama. bersama juga salah satu penyumbang untuk mudahkan bersalin, dengan mempercepatkan bukaan

time preggy la ok nak bersama suami,cuma perlu berhati2 saja. mungkin dia nak jga kandungan u kot,sebb pregnant kan. just tell ur hubby ok. cheers

sy alhmdulillah dri dpt tahu pregnant smpai la dh 19w masih bersama mcm biasa yg pnting 1 ja yakin pd ALLAH insyaallah semuanya baik² shj ☺️

Pernah jadi n sy bgtau je sy tahu n dia ckp sorry. benda ni tak elok wlaupn ramai yg komen ‘ala biasalah lelaki’.