mimpi susukan bayi

saya sdg mengandung anak pertama kami kembar 18weeks.. (saya anak sulung, suami juga anak sulung) saya dah beberapa kali mimpi menyusukan bayi.. tp bkn susu bdn yg saya bg.. tp menyusukan darah.. ada sesiapa pernah mengalami mimpi mcm saya..

2 Balas

Saya masa bujang dulu mimpi macam ni sebab ada saka ikut saya. Lepas berubat okay. Baru baru ni saya mimpi lagi menyusukan baby & saya tengah mengandung 17 week. Saya pergi berubat, orang tu kata ada "benda" ikut saya sebab bau darah baby. Lepas berubat tu baru okay. Sis try jumpa ustaz dulu. Kalau tak ada apa, tak payah risau.

Ya Allah takutnya kalau mimpi benda y sama ja berulang. Sis cepat2 la refer orang y pandai2 bab ni.