Mimpi melahirkan dan Menyusukan bayi

hi mommys semua , smlm sy mimpi sy bsalin scara czer then dlm mimpi tu sy mnyusukan bayi tu , ada tak mommy pernah mimpi mcm ni . mungkin sy tlampau excited nak jumpa baby kot , tu la kerap mimpi jmpa babyy ? #babyfirst #33weeks2days

14 Balas

hahaha..klu sbb tlampau excited tu xpe..tkut ada maksud lain je..sbb prnah dngar ustaz/ustazah ckp slah satu tnda mimpi x elok klu mimpi susukn baby..lpas ni klu mimpi camtu lg try pg jmp pngamal prubatan islam

Saya sis.... Sy mimpi lpas bsalin tu nurse bagi anak utk mnyusu.. Ya Allah masa tu Allah je tau macam mana perasaan tu.. Seronok sgt2.. Bangun2 trus cite kat husband sbb trlampai excited... 😚

Saya pernah mimpi sbulan sblm pregnant.. Mimpi susukan bayi n gendong baby.. Tapi tek xkuar susu bile picit2.. Hahaha.. Pastu alhmdlilahh sebulan lebih pastu dpt tahu pregnant.. 😂

heheh... boleh jadi.. tp hati2 dengan mimpi mcm ni.. boleh jadi simptom lain.. cuba try pegi jumpa darus syifa dan mintak pendapat..

Penah juga. .mula anggap normal tp takut jgk. .terus g berubat darusshifa. Alhamdulillah dah ok n xskit dlm kpala.

Sy sbelum tau nk pregnant mmpi susu kan bayi 2 3 ari lps tu sy checp upt positif.happy tak trkata.huhu..

5y ago

Sama lh,sis 🙌😂

sy pernah.sbb waktu tu mula2 dpt tahu sy prgnt .. mgkin tlbh excited kot

Saya pnah mimpi pregnant alhamdulillah btul2 pregnant.. Skrg dh #35w2d

Sy masa pregnant, 3x mimpi da bersalin tp xde la mimpi susukan baby.

Excited nak dpt baby tu..stay healty ya mommy..😊