mimpi mimpi mimpi

Hi assalamualaikum , saya nak tanya ada tak siapa siapa yang mimpi bersetubuh dgn lelaki lain sampai klimaks ? saya tengah mengandung sekarang ni , mimpi tu bila bangun pun masih rasa klimaks 😅 banyak kali dah sebenarnya , dari mengandung anak sulung tahun lps lagi mimpi mcm ni , cuma jarang berlaku , saya takut pun ada , sesiapa pernah mengalami tak ? #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #jangandibully

1 Balas

cuba try rawatan islam sis sebab takut tu gangguan makhluk lain