Just tanye untuk pengetahuan?

Saya nak tanya ada tak orang pernah mimpi macam saya? Saya mimpi menyusukan bayi apa maksudnya? saya belum punya anak kawin dah 1 tahun 3 bulan, belum ada rezeki.

2 Balas

wallahualam sis. orang kata kalau mimpi menyusukan bayi/ atau terima bayi drpd org lain tu ada kaitan dengan sihir/gangguan jin. apa pun ianya hanyalah sebuah mimpi dan tidak boleh terlalu percaya. moga sis sekeluarga dijauhi perkara2 tersebut. mungkin sis terlalu berfikir2 ttg anak agaknya. wallahualam

dengar pun mcm benda x baik. better sis jumpa ustaz yg pakar