Mimpi melahirkan..

Apakah maksud mimpi melahirkan saat sdg hamil di trismeter pertama. Bayi yg dilahirkan tidak sihat.. Cuba nk lupakan tp msh juga bermain di fikiran😢

5 Balas

Sy pn prnah 2 kli mmpi melahirkn msa 1st trmester n awal msuk 2nd trmester.. risau jgk bgun crita kt hsband, hsband nsihat mainan tdur je jgn fkir byk istighfar je sbb kdang kita yg tgh prgannt ni kn byk fkir tntg baby xsbar nk jmpa baby lah apa, jd trbawa ke mmpi, kdng setan pn suka jgk kcau ibu2 mngndung ni sj nk bg kita resah xtenang.. insyaallah xdak pa2 doa byk2 kndungan kita slamat shingga mlhirkan nt 🤲🏻

Mimpi mainan tidur. Syaitan sgt suka kacau emosi ibu2 mengandung. Saya dulu masa pregnant. 2x mimpi melahirkan dan gugur. Nampak real sangat. Sedih sbb kandungan pertama. Tp alhamdulillah tu semua mimpi. Bykkan istighfar ya mommy.

Org kata sebab kita terlalu fikirkan anak dlm kandungan tu terbawak dlm mimpi . Saya pun dah 4 kali mimpi mengandung la , bersalin la , pegang baby la. Tp alhamdulillah baby okay je. Dah 33weeks dh

Mimpi tu hanya mainan tidur. Takde maksud apa apa kalau ada mimpi pun. Doa pada Allah agar kehamilan semua selamat dan dipermudahkan segalanya InshaAllah

mimpi tu mainan tido