mimpi bayi kembar

Siapa disini ada pengalaman mimpi bayi kembar then lepas terus period sy ttc 9 tahun selalu terjadi mcm ni?

2 Balas

mmpi bby ni kdg brkaitan dgn gngguan jin sis . lg2 mimpi menyusu kn bby dn melahir kn bby . petnde kita kne usik dgn jin jantan ustaz kata . kita kne tido dlm keadaan brsih . brwudhuk . doa jgn lupe sblm tido . lpstu xlupe juga psg ruqyah atau bce ruqyah sblm tido . pkaian kne sopan sikit mse tido jgn seksi2 sgt . sy dlu mse pntg prnh 1kali mmpi brsame seseorg tpi xtau sape . samar2 . bgun dri tido sakit trase d vagina mcm btol2 bru lps brsame seseorg . sy bgtau suami . suami yg tolg bg kn sy air bacaan2 . esk esk xd lg mimpi mcm tu . sbb pntg kn kita still xbrsih n brdarah . klau mmpi brsame suami pon kdg petnde juga kita d gnggu jin .

Sy mimpi bersalinkan baby kembar lelaki, masa tu mengandung baru 3 bln, tak tahu lg jantina apa..tp bersalin mmg baby boy, cuma sorg je