Hi

Saya pregnant sekarang 3bulan lebih. Dulu masa kandungan 6 minggu pernah masuk hospital sebab muntah teruk sangat. Diaorang ada suruh buat buku pink tapi sampai sekarang tak buat lagi. Hmm seminggu lebih ni dah saya tak makan nasi, takde selera langsung. Makan pun Maggi jerr. Cam mane haa? Risau laaaa kalau makan nasi memang nak muntah. ??

23 Balas

1st, pergi buka buku pink.. utk kepentingan baby.. 2nd, xperlu mkn nasi pun xpe.. mkn lauk, sayur n buah pn dh cukup.. sy dlu mmg xlalu mkn nasi, lagi² waktu ptg n mlm.. jd sy cuma boleh mkn lauk, biskut, roti.. megi hadkan sebulan sekali shj..