Nak cerita je

Dah dua kali teringin nak makan maggi sebab benda lain tak boleh masuk & tengok pun memang xde selera. Even dah 15w still ada alah tu lagi, tapi tak kerap lah. Tapi setiap kali makan maggi since pregnant ni, mesti akan muntah balik (sy makan dlm kuantiti yg sikit dan x kerap). Hmm.. kesiankan anak dlm perut je since last checkup berat turun 2kg. Makan pun takde selera. ?

1 Balas

sy sampai 22w masih ade alahan.. tabah la mommy..

4y ago

welcome.. cuba mkn mknn lain sbagai gnti.. sy masok 23w cmtu baru slow2 telan nasi putih.. itu pn takot2..