Boleh ke 7w makan maggi.

Takde selera langsung. Mkn nasi je muntah. Teringin maggi 🥹

10 Balas

boleh makan. makan je apa yang boleh makan. maggie bukan lah memudaratkan sampai boleh sebabkan keguguran. better daripada tak makan apa apa langsung, lagilah penat. tambah jugak makan buah buahan macam guava atau apa apa buah yg baik untuk hb. kesian baby. pastikan baby cukup nutrisi ya. jangan sampai tak makan apa apa

kak saya dari tau kata pregnant tu hari2 kerabu magie kak sbb nasi tkpeh masuk tambah ayam saya tkleh tgk lgsung😭🤚🏻 AlhamdulillAh semua baik2 saja tp kena bnyk jugak mkn buah

1st pregnancy i alahan teruk & Dr. ckp mkn je apa yg boleh / selera. + tak tinggal buah. Jambu batu bagus utk hb. Teh o ais wajib every morning haha alhamdulillah gula semua ok 😂

Sy pun macam tu tak lalu nak makan sbb pnh meraaasa dlu tak jaga makan tak makan bgus anak pergi 8 weeks skrg sy makan je asal kan makan jngn tak makan walaupun sikit

1w ago

Jngn mkn Maggie sis klau tringin minum skit mkn sikit dh jngn mkn untuk sslu dia tk bgus.. Jngn flow yg ckp tu blh mkn.. Body kita tak sama lbih baik elak

Jangan ikut cara org... Makan sikit nasi asal kan makan instant mee takbgus taksmua body mami samaaa. Jaga kndungan elakkan mee.. Makan buah..

sy mkn je sbb nc mcm xhadam bila mkn.dr blum tau peknen,bloating,sy selera mkn megi kuah je ari2?ari2 balon megi sampai tau2 dh 8minggu

hehe awal lagi tuu makan meggie , sbb bahan dalam meggie tak elok untuk dalm kandungan.

2w ago

Brp week ye bru boleh mkn maggie?

Sy pun teringin maggy. Tengah tahan. Mlm mmg x selera mkn nasi

boleh mkn. tp nnti mcm kwn saya ank lahir nnti hb rendah..

boleh