spotting brownish

Hi, saya pregnant 6w. Harini tiba2 keluar spotting brownish. sebelum keluar spotting tu, ada keluar keputihan warna kekuningan. normal ke? Ni kandungan ke 2 saya. yg first gugur.. saya risauu ?

13 Balas

i mase 6weeks pun spotting brownish pekat. lame2 slowly color tukar jadi light brownish n now da 12 weeks kuning pulak... tak tau la bile nk stop. bile scan baby semua ok.

5y ago

Pernah check doc tak ttg spotting tu? Sbb i masa 1st miscarriage tu mula2 keluar mcm ni. Lama2 color brtukar hitam then fresh blood 😥