Spotting brownish 14 minggu

Ada yang sama tak ? Baby korang okay tak ? Sebab masa 6w keluar spotting brownish jugak seminggu , lepas makan dhupaston okay . Ni dah stop makan dhupaston tibe keluar spotting brownish balik . Tapi takde sakit perut ke apa .#ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

maybe semua org tk sama. ada yg bleeding tp baby ok. ada yang bleeding tp baby tk ok. ape ape yg berkaitan bleeding better pegi emergency sbb bleeding during pregnancy tk normal. semoga dipermudahkan awak

jika alami spotting better g hsptl asap tuk dptkn rawatan.. dkhuatiri tanda awl tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya amiin