Spotting 7weeks

Baru-baru ni spotting brownish. Sy ada keputihan, bila lap tu kdg² ada brownish, risau. Dulu pernah gugur, mcm ni juga. Sikit² keluar coklat nnti lama² fresh blood pastu gugur. Risau. Korang pernah alami tak? Dr bagi duphaston, harap membantu.

2 Balas

Bykkan rest, baring, jln slow2, klau naik kereta bole try lapik bantal utk elak gegaran. Selebihnya berdoa dan tawakal. Selalu letak tgn di rahim, berdoa, bercakap dgn baby supaya kuat. Ini tips sya buat.. semoga membantu 💪🏼 good luck

bykka rehat .jgn byk grrak utk temporary

10mo ago

Saya bekerja. Plan nak request WFH