Spotting and Keputihan

I have a bit of spotting with yellow keputihan today as im entering my 6 weeks. sebelum ni ada keputihan kekuningan doc check air kencing takdak jangkitan but didnt take the sample yet. hari ni i think i got some brownish spotting tapi macam sikit sgt and im not sure if its really brown sbb dia dah kering. tapi keputihan still keluar colour kuning. should i be seeing the doc instantly. or should i just observe first kalau ada that brownish discharge. so worried because previously i had a miscarriage tapi yang sebelum ni mmg fresh blood yang warna merah keluar. ni takda warna merah langsung.

1 Balas

Elok jgk klu awk jumpa, check dgn doc. Kwn sy lbh kurg la mcmni, jngkitan kuman kencing kotor

5y ago

bukan kalau kencing kotor nak kencing sakit? and kencing kita warna murky? saya dah check air kencing gan doc. dia kata negative semua jangkitan. tapi doc kata kalau masih berterusan dia perlu analyse sample keputihan.