Keluar Spotting

Saya pregnant 6w, dari kandungan 4w lagi dah keluar spotting. Skrg keluar spotting makin kerap ,siap keluar lendir sekali beserta sakit perut..bahaya x kandungan Sye ni?

2 Balas

1) masa spotting 4weeks dah pergi klinik or hospital tak? atau awak biar je sampai dh 6weeks? 2) normal pregnancy tak berlaku apa2 SPOTTING or BLEEDING. hanya doctor je boleh sah kan awak okay or tak. please alert mommy. boleh refer tiktok dr irma ni https://vt.tiktok.com/ZSR4385E7/

2y ago

if berlaku spotting awak direct pergi hospital. mcm kes sy masa 1st pregnancy mmg ada spotting around 5-6weeks mcm tu. klinik direct buat surat pergi hospital bahagian pac. sbb treat as miscarriage awak. better awak refer hospital terus okay. kalau boleh pergi je sekarang dn inform dorang dh berapa lama awak spotting berserta sakit perut. jangan tunggu tau. semoga urusan awak dipermudahkan❤️💪

Bahaya. Better pergi check. Spotting yg berlarutan tak normal tmbh sakit perut