Perlu ke Confinement Lady

Saya plan nk beranak n berpantang dirumah parents saya. Nnti akan ada mama n my sister. Tgk harga CL terkejut. Walaupun suami saya kata dia mampu until for a month (5k plus), tp saya jenis tak suka membazir. Mama saya pun pndapat yg sama. Dia rasa benda tu tak perlu n terlalu mahal. Apa pendapat korg yg berpantang tanpa CL? OKAY TAK ?

21 Balas

saya tak amik cl tapi saya amik tukang urut, mak mertua rekemenkan, amik selama smggu siap masak sekali sb mak mertua & mak dah tua tak boleh nak jaga saya dlm pantang. saya dah pernah rasa urutan tukang urut tu, alhamdulillah serasi dgn saya. mgkin saya rasa perlu sb kedua dua mak saya tak boleh jaga saya & ini anak first jadi saya mmg kena amik sb takde pengalaman berpantang lagi.