Confinement Lady..

Hi mommies.. Better amek CL x masa berpantang nanti? Mak pon suruh amek CL masa berpantang nanti tp husband xnak..dia nak jaga sendiri.. Ni 1st baby & 1st cucu..mak pon xde experience jaga org berpantang Sesiapa ada pengalaman boleh share?

1 Balas

Better Kalau ambil especially for 1st baby if both husband & mak tak tau cara berpantang.. tak payah stay in.. cukup sekadar yg dtg daily utk Urut, tungku Dan sebagainya