Perlu ke Confinement Lady

Saya plan nk beranak n berpantang dirumah parents saya. Nnti akan ada mama n my sister. Tgk harga CL terkejut. Walaupun suami saya kata dia mampu until for a month (5k plus), tp saya jenis tak suka membazir. Mama saya pun pndapat yg sama. Dia rasa benda tu tak perlu n terlalu mahal. Apa pendapat korg yg berpantang tanpa CL? OKAY TAK ?

21 Balas

Bg sye perlu.. sye pun bpantg umah mak tp tetap pggl CL utk smggu.. brurut, tungku, sume CL uruskn.. walaupun kte rse ade ibu & adik2, percaya lah x menang tgn jgak awal2 tu nak urus bayi, mkn, kte lg.. klu amek CL, skurang2 nye bab2 nie dyirg x payah rsaukn.. bley fokus pd bende lain & dyorg pun dpt rehat.. btw, sye amek CL memg khas utk urut & tungku.. msk2 tu mak sye masakkn..

8mo ago

Sama saya, mak cuma tlong masak je, yg lain2 sy tk bagi dia buat