urine test

Saya nk tnya sy ad buat ujian urin test guna clear blue naik line tpi bila guna ujian urine guna stik line x ad...kira skrg nk tnya urine test clear blue leh caya ke,ke urine test stik yg x betul...

urine test
2 Balas

Utk strips % kiraan hormones memang low sket. Kalau clear blue 99% senstive. Sy guna dua2. Guna strips memang pudar2 je wrna nya. Mksudnya masih awal. Boleh tggu lg smggu kemudian test lg. Kalau x sbr, guna je clear blue. Mmg tepat