Clear Blue Pregnancy Test

Ada x Sesiapa Guna brand lain semua negative bila Guna clear blue test dapat positive?

7 Balas

sy plk tblik .. guna upt strip naik doubleline smar2 .. clearblue digital not pregnnt lpstu tnggu seminggu g scan dh 7week alhamdulillah

1y ago

wktu tu..sis dh delay period ke??sbb sy ada chek upt biasa +ve..bila chek digital not pregnant...delay 1 hri ..hri ke dua turun soft brown bru drh mcm period!!bru nk happy tpi sedih yg dpt!!tpi ada kes dia period tiap bulan..tpi ngandung!!bila g scan ..kandungn dh 3 bulan keatss!

saya pn sis, yang +- tu dpt line samar, test kit lain negative, digital non pregnant 🥲.. masih berharap sis period x dtg

Itu maknanya kadar hormon hcg sis terlalu rendah utk strip biasa detect.. clearblue sensitif sikit..

5y ago

So blh Guna clear blue test kan

sy guna clear blue..postve 2 line...tp guna jnis lain ngtf..

2y ago

so sis positif x? 🥲

sy guna clearblue.. yg biasa bkn digital. Alhamdulillah.... nmpk terang je

Sis guna yang digital @ yang biasa je?

5y ago

Digital clear blue ke sis

clear blue 2-3 maksukd ap

4y ago

4 weeks preg