Gender by urine test

Hi semua..nk tnya pendpat korg la...skrg ni kan ade jual gender test yg guna urine tu..ye ke leh tau mllui urine??sbb kn ade share dlm ytube jugk yg guna kbanit soda utk test gender jugk..so sape yg pnh trai??cer share sikit.. Btw sy bru 5week..dah ade 4 bboyz..doakn sy ade rezki dpt gegel kali ni ye....

2 Balas

Sy prgnant ke4 thn lps,ada beli n test. Alhamdulillah,betul ape yg die tunjuk dan bby y dilahirkan. Tp tak boleh pcaya sgt la.mgkn sy pny tu,kebetulan. Sbb ada gak org pakai n tak betul. Moga sis dapat bby girl kali ni...Aamiin

5y ago

Oraitt baik.InsyaAllah,moga dmudahkan smuanya.😊

Sama la kite sis..4boy..hahaha..tgh ngndong yg ke 5,harap girl plk kali ni..da 17week..aminnn

5y ago

Amin amin amin..mudah²an doa kite Allah makbulkan