Line Samar

Hi, nk tnya. Hari Isnin tu test clear blue tulis 2-3 weeks pregnant tapi harini saja test guna pregnancy test biasa line masih samar tak pekat. Normal ke 😩

4 Balas

jgn test upt byk kli..ckup la lps test clear blue tu sudah memadai..lau risau sgt trus pegi klinik utk kpstian..jgn stress kn diri sndri..xelok utk kndungn..

first pregnancy ke?selalunya clear blue lg accurate ,test waktu bila,klu lewat cth tghari air kencing dah cair

10mo ago

belum missed period ke sis,normal xterang lg

Line akan makin terang hari ke hari kalau selalu test..

percaya clear blue sudah ada jelas pregnant.

10mo ago

clearblue lebih mahal daripada pregnant test. selalu percaya clearblue dah memadai. Cuba pergi ke klinik utk scan .