lewat uzur

Saya dh lewat uzur 3minggu ,sy pnh test urin guna clear blue positif,tpi sy guna upt stick negetif garis samar,jdi nk tnya yg mna btl urine clear blue atau stick...dan ibu2 berape minggu biasa cek urine naik line...nie sy sertakn yg clear blue n stick

lewat uzur
16 Balas

Tahniah.. Ada rezeki awk dn bby.. 😊 sy lewat period sebuln lebih baru cek.. Sebb sy period tak teratur.. Naik double line,scan bby dh 8weeks.. Syukur..

Tahniah sis. Sy pun samar. Boleh sapa sapa bgtau adakah sy positive? Guna clear blue non digital. Lewat period 4 hari

3y ago

Tak pregnant time tu. terus mcm tak percaya clear blue yg ni. Skrg dah bersalin dahhh hehe time pregnant betul pakai strip biasa terus nik double line terang hehe

positif tu..walaupn samar.. nt cuba test lg sis..mcm sy 5x test 😅..dri samar terus jd terang...

Positive tu sis, walaupun samar. Tahniah ye 🤗💕

memang tu .. kandungan masih baru lgi 😊

Positif sis.. Dua² test tu positif..

Positif ni cuma line samar2

Nampak dh 2..tahniah..

Kat mana beli sis

Positif.tahniah