Emosi suka nangis

Saya nak tanya. Kalau kita suka nangis bila kena marah sikit ada effect kat baby tak? Sya baru 8weeks + tapi kadang bila suami marah sikit jaa nangis. Nangis teruk2 padahal takda apa pun. Suami pulak jenis tak reti nak pujuk. Harap takda apa2 laa

23 Balas

Sama laa kita sikit2 nangis. Time tak pregnant pun kuat nangis. Jenis hati sensitif Risau jugak kadang2 effect dkt baby 😅

4y ago

Suami jenis garang, cakap jenis nak tinggi2 je suara. Memang mengalir saje laa air mata 😂 tapi nak taknak kena sendiri laa control, kang lagi layan tak berhenti nangis 😅