Emosi

Nak tanya betul ke time pregnant emosi susah nak kawal?.. macam saya orang tertinggi sikit suara terus sy nangis..padahal sebelum ni sy bukan suka nangis.. anak sulung dh biasa hati kental..bila pregnant ni lain plk jadinya.. sorry sy first pregnant tak ada pengalaman sangat.. #16weeks

1 Balas

normal la tu sis.. jgn nangis x berenti pla, yg tu susah skit. org blg, klu kita sllu senyum happy baby pun nti kluar suka senyum 😅

5y ago

Tq sis.. tu lah risau sangt.. mudah betul air mata ni jatuh..nasib husband ok.. dh lah saya kerja dgn org lelaki.. diorg ckp x boleh slow.. walaupon kt tempat kerja saya dpt panggilan singa.. skrg x boleh jdi singa dh🤣kucing pulak nmpknya..