Emosi suka nangis

Saya nak tanya. Kalau kita suka nangis bila kena marah sikit ada effect kat baby tak? Sya baru 8weeks + tapi kadang bila suami marah sikit jaa nangis. Nangis teruk2 padahal takda apa pun. Suami pulak jenis tak reti nak pujuk. Harap takda apa2 laa

23 Balas

Sy smpai dh trimester ni pun cpat nangis.. prnah mkan tbe2 brlinang air mata.. sensitif sgt.. mjur husband faham..

sama. Now pon tgah emosional smpai xtdo2 . nanges je lebeh kene pjuknya x . 😂😂

Saya pun kuat nangis. Ada hari 7hari beturut2 saya nangis. Laki pon xtau nk pujuk camner.

sy pun. bru mnta husband belikn burger. bru mntak dh nngis. 😂🙈

IBU2 mgndung ni mmg senstve skit...tp kna kontrol xelok utk bby.

Same la sis.. hati tisu sangat²😂😂

suami kita spesis sama sis..nangis ja..

Control emosi..byk kan istiqfar..

Stress. Sedih effect pd baby ...

Ya ada effect utk baby