Tanya pandangan..

Saya kecil hati sebab keluarga sebelah suami (ibu saudara n sepupu sepapat) takde langsung ziarah saya bersalin. Sedangkan dorang ni duduk dekat2 je. Untuk food hunting boleh je datang kawasan rumah saya ni. Sekarang ni sepupu suami nak bertunang.. tapi saya rasa berat hati nak hadir. Mertua minta kami hadir. Boleh bagi pandangan tak?

10 Balas

Aik.. Post lama ke ni? Sbb skrg kn ade virus penyakit covid 19.. Nnti berkumpul ramai2 kena tgkp polis tau.. Buat kenduri tunang pun sama xboleh..

4y ago

Ye post lame ni sis.