Saje nak meluah

Saya pregnant 6 bulan, suami kerja biasa je sekarang ni tengah struggle kumpul duit bersalin. Tapi mak mertua asyik minta duit dgn suami. Kitaorang cukup cukup makan je bulan bulan. Penatnya fikir, dalam rmh mertua semua family nak kena tanggung padahal ada adik beradik lain tapi selalu suami je yang dia minta. Kadang sakit hati dah tahu tak de pendapatan tapi ambil cuckoo bulan bulan suami kena bayar. Wifi pun suami kena bayar. Walhal kitaorang duduk rmh family saya. Sedih kadang tapi orang cakap saya yang melarang.

1 Balas

boleh discuss dgn husband n suruh dia discuss dgn adik beradik yg lain juga bab ni. kt mil pun dia kena bsuara, tak bole senyap jahh.

10mo ago

Yes, laki kena main peranan. Dia yg kena berbunyi.