Tanya pandangan..

Saya kecil hati sebab keluarga sebelah suami (ibu saudara n sepupu sepapat) takde langsung ziarah saya bersalin. Sedangkan dorang ni duduk dekat2 je. Untuk food hunting boleh je datang kawasan rumah saya ni. Sekarang ni sepupu suami nak bertunang.. tapi saya rasa berat hati nak hadir. Mertua minta kami hadir. Boleh bagi pandangan tak?

10 Balas

Ada alasan tdk dtg sbb bb msh kck, srh suami je dtg sbg wakil.Jgn tunjuk sgt yg awak kcl hati

4y ago

Tq sis