Threatened miscarriage

Saya dua hri lps tu ada bleeding bnyk jugak penuh satu pad dan drah ketul2. Pegi scan sy ptt ikut tarikh last period ptt dh 11minggu tpi dr scan ukur 7minggu. nmpak kantung je. Sampai skarang xde bleeding cuma setiap hri rsa cucuk2 perut skit dan kluar spotting. nk repeat scan minggu depan. Sy sedih sngt duk pikir ada lgi hrapan lgi ke baby ni tpi pikir kna redha jugak klu gugur pun mesti ada hikmah. Sapa pernah mcm sy tak? 😢

4 Balas

Saya 🙋🏻‍♀️ tapi sis kalau doktor scan kantung bulat cantik..InshaAllah ada harapan..fikir positif 💕🥰 macam saya dlu..kantung dah mengecut tak membesar seperti sepatutnya..keluar spotting juga..doktor ada bagi ubat kuatkan rahim tak?

2y ago

trima kasih.. insyaallah apa2 jdi sy cuba utk redha