Pertanyaan utk moms...

Hi moms sekalian... smlm pergi scan. Kalau ikut last menses, kandungan dah masuk 7 mgu 3 hri. Tpi bila scan, nmpak kantung. Baby blom nmpak lgi. Dr kata bru msuk 6 mgu. Suro repeat scan 2 mgu lgi. Hri ni rasa sakit pulak belakang.. perut tak pulak rasa sakit. Mmg normal ke ngandong 1st trimester dah rasa sakit belakang mcm nak menses? FYI, tdi mcm kuar spotting ckit. ?

1 Balas

Saya pergi kk buat buku pink masa 7 minggu cuma nampak kantung je jugak. Datang semula masa 9 minggu baru nampak bila scan, kecik je. Spotting pun ada keluar, tapi sangat sikit dekat panties je, lepastu dah takde dah. Kalau banyak darah pergi check ye ☺️

2y ago

spotting tu normal ke.. sy pon bru je ade keluar.. risau je setiap hari. mungkin first pregnacy xde pengalaman..