cramp perut

Sy nk msuk 9 weeks dah. scan hri tu alhamdulillah dh nmpak janin wlaupun kecik lgi.. nk tgk jantung pun x nmpak sngt tpi kantung alhamdulillah cantik. Cuma skarang kt ari-ari on off sakit mcm cramp gitu. Pinggang pun sakit. Bleeding xde. Bleh jdi normal je kn. Sbb saya pernah gugur sblm ni, belum ada anak lgi jdi risau skit… 😬

1 Balas

normal ada rasa sakit kt area ari2 masa awal kehamilan coz rahim tgh proses tuk membesar. asalkan xde bleeding n doc xde kata apa2 yg bhya jd xperlu risau. bnykkan rest time ni. nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe