Normal ke 9 minggu xde jntung lgi?

Nk tnya sy last priod bulan 9 , 8hb 5 hri , jdi baby dlm 9 minggulahkn tp scan tdi nmpk ktulan je jantung baby pun xde lgi 😭 dctr kata myba salah kira or dh gugur tpi tak kluar lgi 😭 spe ade pngalam mcm sy ni #firstbaby #firstmom

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

nanti awak scan lagi ,kadang2 kiraan kita tak sama dengan tumbuh besar bby , masa saya scan 10weeks .. bby lari 2weeks macam tu kira 8weeks je macam tu , masa sy 16weeks tumbuh besar dalam 15weeks ... ha begitu le

3mo ago

saya pun anak pertama.. mula2 risau jugak , tapi scan lagi doc cakap

saya check 10 minggu dr. cakap macam tu jugak sama ada salah kira or baby tak jadi tapi scan 2 minggu kemudian ok je scan dah nampak denyutan jantung ☺️

3mo ago

Ye dcter sru sy dtg 2 minggu kmudian utk scan blik harap2 xde apa2lah 😭 fisrt time ni jdi x thu sngt