cuci

Saya dh 14w tp doc ckp nmpak kantung kosong saja... Dr 9w asyik scan je sbb ada doc x nmpak kantung ada doc x nmpak baby.. td appointment, doc finalize kantung kosong, bg date utk cuci.. sedihnya.. sayu je rasa.. ada mommies yg pernah alami cuci ni tak.. boleh share tak pengalaman mommies mcm mana..

16 Balas

saya pon mcm tu, dah 13w, bila scan kantung bulat cantik, tp heartbeats dah tiada, doctor bg option nak tunggu atau dnc..saya pilih tunggu, harap miracles Allah beri..2 days after, start bleeding sikit2 dan cramping, tak sampai 3 jam, gugur sendiri kat rumah, sayu sgt rasa..letak dlm bekas, bawak pergi PAC..scan dr bawah, complete gugur..😢 insyaallah akan ada rezeki lagi nanti..sayu mmg akan rasa sbb sy dah ada 2 buku pink, tapi anak tiada😊

4y ago

sis msa scan tu baby nmpk jgk tak ??