Ubat utk keluarkan kantung yg dh kosong

Assalamualaikum semua..maaf nk bertanya..ad x siapa² yg ad pengalaman kantung yg kosong n gugur sndri..sblm tu dh g hospital n doc bg tmph 2 minggu utk kantung gugur sndri klu x gugur jg nk cuci..ad ubat x nk bg kantung tu gugur sndri?..tlng Sy sbb ni first time jd cm ni..takut nnt k e cuci sbb xde tanda² kantung nk gugur sndri..😖😖😖

2 Balas

sy dlu cmtu jgk ..pastu sy doa mintak sungguh2 dgn Allah. alhmdulillah x lama pastu dia kuar sndiri

4mo ago

syukur Alhamdulillah..terima kasih Sis

Try bnykkn berjln spnjg tmpoh 2w tu…klau ubat xpasti, xberani la tkut jdi lain plk..

4mo ago

Baik Sis ..terima kasih