Scan 7w5d kantung kosong

Hi Mommies.. ad x pengalaman cm ni. ? Doc suruh pergi cuci kt hosp.. Perlu tunggu dlu n repeat scan lagi atau g cuci dah? #firstbaby

3 Balas

Klau dh 2x scan ttp sama.. Better tunggu je dia keluar sndri.. Klau bleh elakkn utk cuci.. Hrp dia keluar habis bersih..

6mo ago

Sy thun lps dia keluar spotting smggu lpstu bru turun darah byk sakit contraction.. Ingtkn hbis keluar. Tpi tak.. Trpksa pergi cuci jg.. Ni kali kedua pula.. Hmm.. Tggu masa jg dia keluar.. Hrp kalini tkperlu cuci...

sy 8w scan kantung kosong .size pun 5w+ je..Dr xde suruh cuci pun..kena repeat scan lg 2w..

kantung bsr ikut week x? bentuk dia mcm mana?

7mo ago

okay2. tq awk..