sedih

Td sy ke hospital scan . Tp doc ckp kantung sy dh x cantik.. jantung pn x nmpak.. doc srh sy cuci.. tp sy minta tnagguh.. 10 thun sy tunggu.. Allah jer thu apa sy rasa saat ni.. suami plk bila thu diam x bercakap . Sy mencari kekuatan.. ?????

2 Balas

kkak ipar sy mcm tu jugak, doc ckp kantung tk cantik, tkde heartbeat and die suruh cuci, tp kkak ipar sy tk pegi cuci pon, tk lme lepas tu, die pegi scan balik, heartbeat die dah ade, and alhamdulillah ank die sihat je smpai skrg ,dah nk masok 4thun dah umurnya ,bykkan berdoa ,ape2 pon tawakal, kita dh cube shabis baik

4y ago

tkde pulak bleeding

Belum rezeki. Allah akan bagi waktu yang betul2 tepat. Semoga lepas ni, dipermudahkan segala urusan.