cuci

Saya dh 14w tp doc ckp nmpak kantung kosong saja... Dr 9w asyik scan je sbb ada doc x nmpak kantung ada doc x nmpak baby.. td appointment, doc finalize kantung kosong, bg date utk cuci.. sedihnya.. sayu je rasa.. ada mommies yg pernah alami cuci ni tak.. boleh share tak pengalaman mommies mcm mana..

16 Balas

Jangan cuci miss. Bia je. Sbb nnti cuci nnti lmbt nk lekat bby blik. Tp kalau rzeki alhmdulillah. Kalau tak cuci skejp je nk ad isi balik.

5y ago

Hm.. ikut bdn jugak ni.. bdn semua org x sama... Tp nurse ckp kt saya, kena rancang kehamilan 3-6 bln lps keguguran... Katanya nk bg kuatkn rahim... Sis mcm mana? Nurse x bgtahu apa2 ke pasal ni?

Sis apa tanda sebelum jadi tu ye.. Hari2 keluar spotting ke? Hrp sis tabah. Moga dimurahkan rezeki lepas ni ya. Aminn.

Sy scan 1 ada baby , 1 lagi kantung kosong.. doc pun tktahu kenapa hahaha

5y ago

Sekot & ana : tq korang doakan ❤️

Keep strong...doakan apatkan kekuatan daripada tuhan...ade rezeki lagi...

5y ago

In sya Allah.. skrg ni baru habis pantang gugur.. tq sis..

Keep strong k sis...semoga dimurahkn rezeki...

5y ago

Tq sis.. aamiin..

Ada keluar darah x sist???

5y ago

Xde... Smpai nk gugur tu baru turun darah ketul2.. lps tu kantung jatuh sendiri.. pegi emergency la utk sahkn keguguran..