Nampak kantung sahaja

Salam semua sis2..sy nak tanya,sy scan kandungan dan doc ckp nampak kantung sahaja..usia 11week...doc ada bg tahu yg nampak kantung lapisan pertama je..tak nmpak dnyutan jntung lagi..dah cek urine doc ckp semua ok..doc bg masa 2week utk scan balik,klau still sme diorang refer [email protected] sis2 kongsi yg mne ada pengalaman mcm sy..doakan sy..terima ksih..

1 Balas

Saya penah 11w scan ada kantung jee heart beat lom nmpk... 2week lps tu alhamdulillah dh ada heart beat n scan bby pn ok

4y ago

Masa scan 11w kantung kosong ke awak? Atau ada baby cuma xda heartbeat?