cuci

Saya dh 14w tp doc ckp nmpak kantung kosong saja... Dr 9w asyik scan je sbb ada doc x nmpak kantung ada doc x nmpak baby.. td appointment, doc finalize kantung kosong, bg date utk cuci.. sedihnya.. sayu je rasa.. ada mommies yg pernah alami cuci ni tak.. boleh share tak pengalaman mommies mcm mana..

16 Balas

4bulan lepas sy mcm sis jugk. Hati awal xredha sgt xleh terima hakikat tapi lama2 jdi redha sbb tahu ada hikmah ye. Lpstu dlm 2mggu seblm gugur sy start bleeding je.doc bg pilihan Suh ambik ubat tpi sy xnk. Sy kata nk biar jth sendri.alhmdlh rsa nikmat org nk bersalin sebnr walaupun yg kuar seketul daging je. Msa tu genap 3buln kndgn sy..

4y ago

Ha ah.. masa awal tu x redha jugak.. tu yg masa lps hilang simptom preggy tu masih nk keep on going jugak... Lps tu final say doc bg tarikh utk abort.. tp x smpai tarikh dh jatuh sendiri.. saya xde bleeding lama2 pun.. hari ni bleeding, esok dh gugur... Saya 14w dh masa gugur tu.. xpe lah.. nnt in sya Allah ade rezeki lg... Sama2 kita doa..