cuci

Saya dh 14w tp doc ckp nmpak kantung kosong saja... Dr 9w asyik scan je sbb ada doc x nmpak kantung ada doc x nmpak baby.. td appointment, doc finalize kantung kosong, bg date utk cuci.. sedihnya.. sayu je rasa.. ada mommies yg pernah alami cuci ni tak.. boleh share tak pengalaman mommies mcm mana..

16 Balas

Pernh . . Cuma nak pesan pantang betul2 sebb saya nk sethun juga jd sakit2 pinggan . .hnpir 3 bulan mkn bkar jee sebb dr pesan ,sakit cuci lg kita brank biasa .

5y ago

Ha ah.. ya.. bidan mengurut pun ckp pantang gugur kena jaga lebih sikit... Mmg lama rasa sakit pinggang tu.. saya cuma sapu mnyk panas dan tungku je la utk kurangkn rasa sakit pinggang tu...