Hai

saya dah lewat period 2 minggu , selalu period lewat 2/3 hari je , perlu ke sy buat upt ?

39 Balas

Cek saja. Sy lmbt period seminggu husbnd sy dh tersengih2. Tp sy deny pregnant. 2 minggu lps tu br buat test. Pdhal... Seminggu sblm tu siap angkat katil saiz king lg, sbb nk bersihkan kipas. Katil yg jenis berat nk mmpus. 😔Lps tu kat ofis agkt kotak berat2 lg. Then ms tulah bila sy naik ofis dh hbs kerja, tiba2 sy pening n nk muntah. then trgerak br nk cek. Rupanya dh preg dlm 5 minggu... Ms tulah risau nk mampus. So better cek awal bila period dh lmbt.