Lewat period dah 3 hari.

Saya dah lewat period 3 hari. Buat upt test -ve. Adakah masih terlalu awal? #1stime #ingintahu

14 Balas

Takpa saya dulu pun test negative siap ambil darah pun negative tup tup rupanya dh 5 minggu hormon lambat naik

Tunggu lagi seminggu ye puan. Beli terus brand clear blue. Moga ada rezeki puan dpt zuriat thun ni.. InshaAllah. Jaga diri dan kesihatan

3y ago

Allahumma aminnn. Terima kasih doakan, moga ada rezeki 🤗🤲✨

lain org lain hormon dia ..mcm sy sblum trikh period , da detect pregnant . sis sabar dlu ..tunggu dlm seminggu dua ..insyaallah.

3y ago

thanks sis 🤗 doakan ya 🤲🤲

Cuba pakai tester brbeza sis. Mcm saya, yg cassete kabur. Yg strip terang giler.. Time tu lewat 5 hari mcm tu..

boleh buat lagi nnt, buat waktu awal pagi masa air kencing pertama ye sbb mas atu kndungan HSG tinggi ☺️

3y ago

Baik sis, inshaAllah, doakan saya ya 🤗🤲

saya lewat 4 hari....alhamdulilah 6 minggu dh.....cuma pening ja teruk sikit yg kena dua ni...nk bt kja pn xleh

3y ago

alhamdulillah, tahniah puan. Doakan saya ada rezeki mcm puan ya 🤲✨🤗

Hi sis, nak tahu jwapan nya mse ni sis pregnant tak? Sbb sy sma kes mcm awak. Lewat 3hari tapi test upt -ve

3y ago

Hi awak, ni post dah lama. Masa tu saya belum rezeki pregnant, lepas je nikah terus period saya tk teratur, jadi mmg tiap bulan lambat period dan bila check negative. Bila dah follow up dgn hospital, betulkan period apa semua alhamdulillah selepas 10 bulan nikah saya dah lekat. Saya check upt +ve selepas 8 hari lewat period. Sis kalau jenis period teratur setiap bulan, sokay inshaAllah ada rezeki sis, check selepas seminggu lewat tau.

sy cek lewat 21 Ari Bru +ve.. cek lewat 10 Hari masi -ve.. dia ikut hormon jg..

2y ago

sy skang lewat 22hari. tp dah x cek upt sbb mls. masa lewat 10hari cek upt -ve takot kecewa nk cek upt lg 🥲

Sy 3 hari lewat cek upt dh terus naik line terang... Atas hormon masing2 kot

3y ago

mungkin juga, thanks sis 🤗 doakan saya ya 🤲

kadang kalau awal sngat pun dy belum boleh ditect puan ...baik bersabar tunggu lg

3y ago

baik puan 🤗✨