lewat period

assalamualaikum,, hye saya nak tanye.. kalau lewat period baru 2-3 hari buat UPT n keputusan dia double line (positive) adakah saya mengandung? adakah terlalu awal utk saya buat UPT?

1 Balas

Insyaallah +ve sis. Nnti try la cek lg sis. Kalau mkin terng, insyaallah. Cuba guna clear blue. Sy period regular. 2 3hari sblm period dh gatal nk test upt. Saja syok2 😂 Naik double line samar2. Lps 2-3hri lwt period test lg. mkin terng double line 😅Alhamdulillah. Saya guna clear blue digital.

4y ago

Aamin2 insyaallah ada rezeki sis tu 😊 Nnti blh pergi scan utk cmfirm pregnnt. Tahniah sis. 😁